Clean Energy Solutions, partner in oplossingen voor verduurzaming
 
 

Samen bewust vooruit

Samen naar een duurzame toekomst

Clean Energy Solutions, voorheen bekend onder de naam Noord Solutions, is ontstaan met het doel particulieren en ondernemers te ondersteunen en te helpen met verduurzamen.

Wij bieden ondersteuning op het gebied van laadpalen, zonnepanelen, LED verlichting, infrarood verwarming en smart oplossingen voor slimmer en efficiënter energieverbruik.

Neem contact op 

Waarom kiezen voor Clean Energy Solutions?

Wij bieden onze klanten een totaal oplossing, onze gecertificeerde Nederlands sprekende monteurs monteren zowel de Zonnepanelen, laadpalen, duurzame verwarming en LED verlichting. Nog niet overtuigd, bij Clean Energy Solutions gaan we nog een stapje verder:

  • Eigen aanspreekpunt
  • BTW teruggave service
  • Financieringsmogelijkheden
  • Gratis lichtplan voor LED verlichting
  • Groot pakket aan duurzame producten
Ons kantoor in Groningen

Onze partners

Clean Energy Solutions voert in het verlengde van zusterbedrijf Clean Energy haar activiteiten uit. Een gouden combinatie waar u en toekomstige generaties iets aan zullen hebben. Daar waar Clean Energy 100% groene stroom levert zetten wij ons elke dag in om je daar op een slimme manier en duurzame manier mee om te laten gaan. 

Onze energie zetten we in om het dagelijks verbruik van energie te verminderen, opwek zonder uitstoot te bevorderen en daarmee de uitstoot van CO2 tegen te gaan.

De wereld veranderen kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met een aantal verkooppartners. Bovendien zijn we dealer van JA Solar zonnepanelen en Etherma infrarood verwarming.

Partners Clean Energy Solutions