Laadpaal header
 
 

Altijd beschikbaar

Laadpalen aan huis of kantoor

Een laadpaal die altijd beschikbaar is. Stressen om bij te laden bij een openbare laadpaal is niet aan de orde met een eigen laadpaal. Dan ‘tank’ je gewoon en gemakkelijk voor de deur. We ontzorgen je van A tot Z; van het plaatsen van onze laadoplossing tot het leveren van groene strooom.

De belangrijkste voordelen

Onze laadpaal oplossingen


01

Altijd beschikbaar

Niet meer wachten bij een openbare laadpaal, 's avonds inpluggen en 's morgens weer volledig opgeladen.

02

Voordeliger laden

Het stroomtarief van thuis, dat doorgaans goedkoper is dan dat van een publieke laadpaal, maak je gebruik van een daltarief dan scheelt dit vaak nog meer.

03

Sneller en veiliger

Het opladen via een gewoon stopcontact kan brandgevaar opleveren, daarnaast is laden met een laadpaal sneller en veiliger. Een laadpaal kan immers een vermogen van 3,7kWh tot 22kWh aan (afhankelijk van het beschikbare vermogen van je woning).

04

Koelen of voorverwarmen

Hangt je EV aan de laadpaal voor je deur? Dan kan je hem in de zomer koelen met de app van je auto.

CE Solutions laadpaal

Voorbeelden en toepassing

Bij Clean Energy Solutions hebben we een breed assortiment aan laadpalen. Voor zowel zakelijk als particulier ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen laadpalen van de merken Ecotap, Mennekes en Eaton. Montage van de laadpaal bij je thuis of op de zaak is op aanvraag mogelijk.

De Recharge laadpas

Onze service gaat verder

Met ons zusterbedrijf Clean Energy maken we e-mobility extra gemakkelijk en voordelig. Laadt je auto op met groene energie van Clean Energy tegen aantrekkelijke tarieven. Bezoek CleanEnergy.nl voor onze actuele tarieven.

Recharge laadpas

Met de Recharge laadpas van Clean Energy kun je op alle laadpalen in Nederland en op wel 100.000 plaatsen in heel Europa laden.

Meer informatie, offerte of deskundig advies?

Onze adviseurs staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via de onderstaande wegen of voor vragen, aanvullende informatie en offertes het mailformulier invullen.

We nemen dan spoedig contact met je op.

Contact met Clean Energy Solutions

service@ce-solutions.nl 085 06 45 990

Ma. t/m vrij.: 09:30 - 12:30 uur en 13:00 - 16:00 uur